Onderhoud vloeren

 
 
Eens in de 7 tot 10 jaar is groot onderhoud aan uw parketvloer noodzakelijk. Van den Berg Parket heeft een zeer modern machinepark in combinatie met zeer veel ervaring. De enige garantie voor een degelijke opknapbeurt.

Doe-het-zelvers opgelet !!! Het schuren en lakken van een parketvloer is vakwerk. Om een vloer te schuren en te lakken kan niet zomaar. U moet wel de kennis en vakmanschap in huis hebben om daaraan te beginnen. Wij spreken uit ervaring, menigmaal is het voorgekomen dat wij het schuurwerk en het lakken van een parketvloer af moesten maken omdat niet het vereiste resultaat was behaald.
 
Werkwijze:
Doorgaans wordt een vloer 3 x opgeschuurd, 1 x gepolijst en daarna afgewerkt met een lak, olie of was. Op al onze machines zit stofafzuiging zodat stofoverlast tot het absolute minimum wordt beperkt,
En nu zelfs geheel stofvrij door aanschaf en arbo verplichting van de speciaal hiervoor ontwikkelde stofafzuiger.
 
Nieuw ; als schuren nog te vroeg is
 

Het Bona Deep Clean System: een krachtige schrobzuigmachine met een zeer krachtige reiniger voor een nieuw niveau van schoonmaken.

Zorgt voor een professionele diepe reiniging van houten vloeren - verwijdert hardnekkig vuil en aanslag.
Met de krachtige schrobzuigmachine Bona PowerScrubber en Bona's speciale professionele formule houten vloer reiniger - Bona Deep Clean Solution, kunt u een mooie, schone vloer opleveren.

Voordelen
■ Er blijft minder water op de vloer achter
■ minder druk op de vloer
■ minder kans op beschadigingen
■ de vloer droogt sneller
■ diepe reiniging

 

Let op !!! 
Niet elke vloer kan worden opgeknapt. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om de vloer te inspecteren en de mogelijkheden met u te bespreken. Zodat u weet wat voor resultaat u kunt verwachten. 
Wat zijn de mogelijkheden: lakken, was, oliën, hard-wax, inkleuren, aanhelen, vervanging .....etc.
 
Kosten :
Wij schuren al voor € 12,= p/m2 uw vloer olie of lak klaar