Gordijnen

Gordijnen

Toppoint gordijnen, dé basis voor het raam

Gordijnen zijn sfeermakers én heel functioneel in uw interieur. Met de gordijnen uit de Toppoint-collectie heeft u ook nog eens keus uit maar liefst 1.250 verschillende stoffen. Ons designteam is continu bezig met kleuren en dessins die passen bij het interieur van nu. Combineer Toppoint gordijnen met Toppoint zonwering en u heeft ‘the best of both worlds’.

Bepaal uw soort gordijn

Welk Toppoint gordijn is voor u de beste keus?
1) In-between gordijnen
Deze gordijnen zijn ook bekend als transparant, semi-transparante of glasgordijnen. Mooi met verduisterende zonwering te combineren.
2) Overgordijnen
Mooi met zowel (semi-) transparante als verduisterende zonwering te combineren.
3) Verduisterende gordijnen
Mooi met zowel (semi-) transparante te combineren. Met een voering zullen uw Toppoint gordijnen nog beter warmte en geluid isoleren en de akoestiek in uw interieur veel aangenamer maken.
4) Versus® gordijnen
2-in-1 wavegordijn, transparant èn dimmend in 1.

           

 

Toppoint in-between gordijnen = perfect gefilterd licht in huis

In-between gordijnen van Toppoint zijn de ideale gordijnen als u zowel een natuurlijke lichtinval in uw woning wenst maar ook uw privacy wilt behouden. Met deze (semi-) transparante stoffen is het mogelijk om de gordijnen de hele dag de dicht te laten terwijl u toch een mooi diffuus lichtinval in uw woning heeft. De in-between gordijnen, ook bekend als vitrage of glasgordijnen, creëren een prachtig licht in de woning waardoor elke ruimte direct meer sfeer krijgt. De stoffen van de in-between gordijnen kunnen ook verwerkt worden tot een Versus® gordijn, een mooie 2-1 oplossing.

Toppoint Sharp Wave®, de strakste vouwen

Sharp Wave® in-between gordijnen van Toppoint hebben de meest mogelijke strakke vouwen. Door de stoffen banen die met elkaar verbonden zijn en de strakke vouwen ontstaat er een mooi lijnenspel die prachtig staat in vele interieurs.

De afwerking maakt het verschil
De afwerking van de Sharp Wave® past perfect bij de door u gekozen kleur. De finishing touch is een design trekstang waarmee u de Sharp Wave® makkelijk open- en dichtschuift.

Ideaal voor grote raampartijen
Wist u dat de breedte van de Sharp Wave® oneindig is? Dit komt door de, vrijwel onzichtbaar, verbonden panelen. Met een hoogte van 309 cm, ook perfect voor hoge ramen.

Toppoint overgordijnen, de beste basis

Met meer dan 1200 soorten overgordijnen is er voor ieders interieur-wens een perfect Toppoint gordijn. Toppoints overgordijnen dragen niet alleen bij aan een goede akoestiek; dragen ook bij aan een warmte- en geluidsisolatie raamdecoratie.

Voering voor uw nachtrust

Sommige stoffen zijn door middel van de weving of coating verduisterend, bij andere stoffen wordt de Toppoint blackout-voering toegevoegd voor een perfect verduisterend gordijn.

Combineren met zonwering

Overgordijnen zijn ideaal omdat ze te combineren zijn met bijna elk ander type raamdecoratie. Heeft u al lamellenrolgordijnenin-betweens of plisségordijnen? Stem uw overgordijnen hierop af door te kiezen voor een bijpassende of juist contrasterende kleur om zo de sfeer van de ruimte naar wens te creëren.

Toppoint verduisterende gordijnen voor een goede nachtrust

Met meer dan 1000 soorten verduisterende gordijnen is er voor ieders interieur-wens een perfect Toppoint gordijn. Toppoints verduisterende gordijnen dragen niet alleen bij aan een goede akoestiek; ook is er geen beteren warmte- en geluidsisolerende raamdecoratie denkbaar. Sommige stoffen zijn door middel van weving of coating verduisterend, bij andere stoffen wordt de Toppoint blackout-voering toegevoegd voor een perfect verduisterend gordijn.

Keuze in confectie

Toppoint heeft een breed scala aan confectiemogelijkheden. Wave confectie zorgt voor een strak pakket maar met een mooie golving. De enkele retourplooi zorgt voor een eenvoudig en mooi vallend gordijn. De dubbele retourplooi geeft een royale look terwijl de tri-plooi een meer klassieke uitstraling maakt. Een stoer of landelijk uiterlijk bereikt u met een ingeslagen ring. Al deze varianten in confectie worden vakkundig voor u verwerkt in de gordijnen uit onze collectie.

Goed advies? Kom langs bij ons of maak direct een afspraak.

Gordijnen

Gordijnen