Raftwood vloeren

PRIMEUR BIJ Van den Berg Parket

Na ruim een jaar te hebben geëxperimenteerd introduceren wij een geheel nieuw product: Raftwood

Deze Raftwood spoorbielzen zijn afkomstig uit het voormalige Oostblok waar de bielzen worden vervangen door kunststof spoorbielzen. Nadat de spoorbielzen zijn verwijderd worden ze +/- 2 weken in rivier de Elbe gedompeld (vandaar de naam Raftwood) om daarna gedroogd en gezaagd te worden tot een mooi halffabricaat. 

De 4 mm toplagen worden uit authentieke spoorbielzen geproduceerd welke op 12 mm berken multiplex worden verlijmd. De Afmeting van de spoorbielzen zijn 18 of 22 cm breed en +/- 240 cm lang, waardoor er hele mooie lange brede planken kunnen worden geleverd tegen een prijs van € 69,95 p/m² wat veel lager is dan een nieuwe plank te laten verouderen.
 
Volgens ons gaat dit product de concurrentie aan met de verouderde vloeren en vloeren met een geschaafd oppervlakte. Dit unieke product (in diverse afwerkingen) te bewonderen in onze showroom.
 
Raftwood vloeren zijn verkrijgbaar in de kleuren:
  • Amazone, Canadian, Hudson, Mackenzie, Madeira, Mississippy, Missoury, Nelson, Riogrande, Yellowstone

Raftwood is verkrijgbaar bij Van den Berg Parket. U kunt hier ook terecht voor andere vloeren zoals diverse soorten parket en laminaat, en voor vloer- en traprenovatie en wand- en raamdecoratie.

Amazone

Amazone

Baker

Baker

Brazos

Brazos

Canadian

Canadian

Columbia

Columbia

Hudson

Hudson

Mackenzie

Mackenzie

Madeira

Madeira

 Mississippy

Mississippy

Missoury

Missoury

Nelson

Nelson

Ohio

Ohio

Rio Negro

Rio Negro

Riogrande

Riogrande

Sacramento

Sacramento

Snake

Snake

 Yellowstone

Yellowstone

Yukon

Yukon