Waterschade

Waterschade

Dit is altijd vervelend aan uw mooie parketvloer.
 
Het kan voor komen dat u lekkage heeft gehad op of onder uw parketvloer. Het maakt niet uit waardoor dit is veroorzaakt. Het heeft natuurlijk nare gevolgen voor u.
Wij komen bij u langs om de schade vast te stellen en voor het maken van een offerte voor u verzekering. Wij berekenen geen voorrij kosten,maar vragen 10% administratie kosten met (maximaal € 200,-) per offerte. Als wij de schade voor u mogen repareren dan wordt dit bedrag verrekend met de eindafrekening.

Schade aan een vloer kan altijd ontstaan,bijvoorbeeld door lekkage,brand,een ongelukje of door intensief gebruik. Wie schade heeft aan een parketvloer kan aan de verzekering verzoeken een schade-expert van Van den Berg Parket in te schakelen om de schade aan de vloer te beoordelen.
De schade-expertise van de schade aan de parketvloer wordt vervolgens schriftelijk gerapporteerd voor de verzekering. De keuze voor het bedrijf dat zorgt voor het herstel van de schade aan uw parketvloer maakt u zelf. 
 
Een verzekeringmaatschappij kan hooguit een bedrijf voordragen dat het herstel van de schade kan verzorgen. Het vakkundig herstellen van een schade is van invloed op de lange levensduur van kwalitatief hoogwaardig parket. Van den Berg Parket is gespecialiseerd in het herstellen en vervangen van parketvloeren met diverse schade´s, zoals waterschade,brandschade of beschadiging als krassen en deuken of een aanhelling van uw uitbouw.

Als het niet mogelijk is om de schade aan de vloer onzichbaar te repareren, dan kunnen wij u natuurlijk adviseren om de beschadigde deel van de vloer te vervangen. Wij maken bij elke schade een afzonderlijke schade rapport op van uw parketvloer.