Vloerrenovatie

Vloerrenovatie

Eens in de 7 tot 10 jaar is groot onderhoud aan uw parketvloer noodzakelijk. Van den Berg Parket heeft een zeer modern machinepark in combinatie met zeer veel ervaring. De enige garantie voor een degelijke opknapbeurt.

Doe-het-zelvers opgelet !!! Het schuren en lakken van een parketvloer is vakwerk. Om een vloer te schuren en te lakken kan niet zomaar. U moet wel de kennis en vakmanschap in huis hebben om daaraan te beginnen. Wij spreken uit ervaring, menigmaal is het voorgekomen dat wij het schuurwerk en het lakken van een parketvloer af moesten maken omdat niet het vereiste resultaat was behaald.
 
Werkwijze:
Doorgaans wordt een vloer 3 x opgeschuurd, 1 x gepolijst en daarna afgewerkt met een lak, olie of was. Op al onze machines zit stofafzuiging zodat stofoverlast tot het absolute minimum wordt beperkt,
En nu zelfs geheel stofvrij door aanschaf en arbo verplichting van de speciaal hiervoor ontwikkelde stofafzuiger.
 
Heeft u een woning met een bestaande pvc vloer met lichte beschadiging ? dan kunnen we deze Deep Cleanen en polijsten
en voorzien van een nieuwe PU coating .
[ vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden ]
 
Let op !!! 
Niet elke vloer kan worden opgeknapt. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om de vloer te inspecteren en de mogelijkheden met u te bespreken. Zodat u weet wat voor resultaat u kunt verwachten. 
Wat zijn de mogelijkheden: lakken, was, oliën, hard-wax, inkleuren, aanhelen, vervanging .....etc.