• Onze showroom in Ermelo

  • Douwe Dekkers Laminaat

  • Douwe Dekkers laminaat

  • Raamdecoratie

  • Muurdecoratie

  • Fakro Dakramen

  • PVC Vloer

Koopavond alleen op afspraak

Van den Berg Parket is de specialist in houten vloeren in Ermelo. Een houten vloer is er voor iedereen. Er zijn zoveel verschillende soorten, maten en afwerkingsmogelijkheden dat er voor iedereen wel een vloer te vinden is die past bij de persoonlijke stijl en smaak. Of u nu een modern interieur heeft of juist klassiek of landelijk, er is altijd een vloer die daarbij past.  

Kwaliteitsproducten

Wilt u een traditionele tapis vloer? Of juist het robuuste en rustieke Raftwood, gemaakt van oude spoorbielzen uit het Oostblok? Een van onze meest verkochte vloeren op dit moment is het lamelparket. Hiermee kunt u voor een redelijke prijs een prachtige vloer creëren. Helaas is er wel veel verschil in kwaliteit tussen verschillende aanbieders. Als specialist in houten vloeren in Ermelo verkopen wij alleen kwaliteitsproducten. Ariket is een van onze topleveranciers. Deze vloeren zijn voorzien van een kliksysteem waardoor de vloer razendsnel gelegd kan worden.

Groot onderhoud aan uw parketvloer

Ook voor het onderhoud van houten vloeren in Ermelo kunt u bij Van den Berg Parket terecht. Om uw parketvloer mooi te houden moet deze eens in de 7 a 10 jaar onderhouden worden. Van den Berg Parket heeft zeer veel ervaring met groot onderhoud van parketvloeren. Daarnaast beschikken wij over een groot machinepark. Helaas kan niet elke vloer worden opgeknapt. WIlt u weten wat wij voor uw parketvloer kunnen betekenen? Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw vloer te inspecteren en de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. U vindt onze contactgegevens op de website.